Handels anmälde Proffice till både Arbetsmiljöverket och polisen då det inte var första gången de inhyrda fick för lite vila.
 
Nu har parterna, Proffice och facken – Handels och IF Metall som har förhandlingsrätten för Proffice-anställda – kommit överens.  Eftersom ingen av de Profficeanställda var med i facket betalar Proffice endast ersättning till Handels och If Metall för brott mot arbetstidslagen.

Parterna har även kommit överens om en rad punkter som ska förhindra att arbetstidslagen bryts igen.
– Jag känner mig någorlunda trygg med att Proffice har ögonen på detta nu och att de inte kommer bryta mot arbetstidslagen igen. Trygg kan man aldrig riktigt vara, säger Johan Sandberg på IF Metall som skött förhandlingarna med Proffice.   

I och med att parterna är överens läggs polisutredningen ner.