Lösning: Så kan vi alla enas om att vänta med våra läkarbesök till september i stället!
Tänk er mataffärerna ”Kom inte in och handla i onödan, vi har ont om personal i kassan så tänk till två gånger om du verkligen behöver mjölk innan du besöker oss”.

Mäklarnas budskap ”Om dödsfall inträffar efter att handpenningen är lagd är det ingen självklar anledning att häva köpet bara så ni vet, då var det ju verkligen onödigt att köpa huset”.
Detta är ur min verklighet kan jag säga. Vet ett par där mannen 46 år hastigt gick bort och hör och häpna det är INTE en GIVEN anledning att häva nåt husköp inte!
Lösning: Hoppas han tar sitt förnuft till fånga, flyttar in och fullföljer det han påbörjat liksom!

Lapplisornas slogan ”Parkera var du vill det skiter vi i, men får du en onödig punktering och byter däck då blir det p-bot”.
Så sant, sonen fick punka och ställde sig förvisso på en parkering där det rådde parkeringsförbud, men han tyckte det var onödigt att stå kvar på vägen.
Men den kloka tanken av honom var helt i onödan för p-vakten tyckte en bot var nödvändig och det under tiden min son hissar bilen med domkraften!
Sensmoral: Hur ska jag efter detta få honom att förstå att sunt förnuft är bra att använda sig av men dock inte i onödan?

Från arbetsförmedlingen ”Sjukskriven i ett år från ditt heltidsjobb då ska du i stället skriva in dig hos oss och söka nytt arbete!”
Min kompis har fast anställning på ett företag som anser sjukskrivningen vara helt logisk men nu ska hon lämna den och söka nytt jobb?!
Värsta av allt, hon har varit sjukskriven ett helt år i onödan, eftersom arbetsförmedlingen gjort bedömningen att hon nu är frisk.

Fängelserna ropar ”Benbrott är onödiga” (aha samarbete med sjukvården) men andra brott välkomnas med eget rum, tillgång till dator, fri tandvård, tre mål mat om dagen, utbildning på distans och är du pensionär ja då får du vara på pensionärsavdelningen tillsammans med Svartenbrandt.
Vet väl alla att som pensionär vill man ha det lugnt och skönt och ska inte behöva anstränga sig i onödan.

På löpet om sisådär 25 år: Kvinna slog ihjäl p-vakt med domkraft!
Sonen i exklusiv intervju: ”Min mamma var alltid snäll och omtänksam mot alla, kan inte fatta att hon gjort det, hon måste ha tappat allt sunt förnuft”.

Annette Sandberg
Lagerarbetare på Martin&Servera