Liknande kommentarer och fler därtill av samma mått har vi väl alla hört någon gång? Det handlar om singlar – finns väl inga som är så medvetna om vad de ska ha och inte ha så att säga.

”Jag är väldigt kräsen när det gäller män.” Sedan följer en gedigen lista på hur hennes nästa ska vara minsann.
Jaha… annars får det va eller vadå? tänker jag.
Alltså mannen hon pratar om har allt och är helt perfekt, så där perfekt som de bara är i sagor, ja han kommer nästan ridandes på en vit pålle också ta me fasiken.
Att hon är bestämd och vet exakt vad hon letar efter är inget tvivel om.
För att inte tala om hur enkelt det låter – ja nu när hon kan välja och vraka liksom…

Man kan ju inte låta bli att undra när, var, vilken dag och hur dags hon ska träffa honom också?
Och då är det inte så att jag tvivlar på att dessa män finns utan mer… – eller jo det gör jag förresten också, men hon måste ju kunna bestämma även detta tänker jag?
Vet väl alla människor att kärleken slår till på beställning eller hur?
Vet väl alla människor också, att är man gift så kan/blir man inte kär i någon annan heller. Finns ju inga äktenskap som kraschat för att den ena partner har blivit kär i någon ny va?
Inte ett dugg schysst kan jag tänka av dessa människor; vara gift och sen bestämma sig för att bli kär i till exempel kollegan på jobbet för att sedan skiljas från den första som de hade bestämt sig bli kär i tidigare.
Dessutom måste ju dessa två vara ganska lika och varför byta då – när man vet vad man vill ha liksom.

Tänk er själva, man vaknar upp glad, sätter sig på sängkanten (ja först samlar man in vissa kroppsdelar som har en benägenhet att hänga en bra bit bort från dess fästen).
Undrar förresten om det sitter en karl någonstans på denna planet som har bestämt sig för att han vill ha just en kvinna med pattar som är benägna att nästan snudda hennes navel?

Ja i alla fall, så säger man till sig själv: ”Nämen om jag skulle ta och bli kär i någon på bussen i dag när jag åker hem från träningen?”
Näe, tar det imorgon i stället på bussen till jobbet (vem är snygg efter träning liksom?), för då är ju jag perfekt från topp till tå!

Annette Sandberg
Lagerarbetare på Martin & Servera