Det var en bra artikel i tidningen om killen som skadade sig. De är nog inte många som vet om att försäkringen finns och vilken hjälp man kan få.
Själv råkade jag ut för en skada i slutet av september. Jag skar mig väldigt illa på en glaskanna hemma, och det har blivit komplikationer, jag har varit inlagd på sjukhus för infektion i såren.

Tack vare försäkringen har jag fått ut 7 200 kronor och jag kommer att få mer, för jag är fortfarande under vård. Om två år kan jag eventuellt få för bestående men och ärr.

Och inte något krångel med papper och intyg – det är en jättebra försäkring!
Jag betalar ju 18 kr extra varje månad för en utökad försäkring.   Har nu även medförsäkrat min man för 38 kr / mån då vi upptäckt att den försäkring som han hade inte var så bra. Han skadade sig i somras och fick 400 kr av sitt försäkringsbolag. Jag har kollat och med vår försäkring skulle han ha fått betydligt mer.

Så jag ville bara tacka för att ni uppmärksammar medlemmarna på sådana här saker, är nog många som missar att anmäla. Det är värt att ringa och kolla om försäkringen täcker eller ej!

Bodil Sjögren Jönsson