– Hm så blev det ju inte direkt. Jag har fortfarande problem med handleden och har fått spänningar i nacke och axlar eftersom det är lätt att belasta fel när handleden inte funkar som den ska. Jag är sjukskriven på 25 procent.

Enligt Bodils arbetsterapeut, läkare och sjukgymnast borde hon inte jobba mer än 75 procent. Gör hon det riskerar hon att förstöra rehabiliteringsprocessen. Men Försäkringskassan tycker annorlunda.
– Det känns för jävligt rent ut sagt. Men jag kommer att överklaga om Försäkringskassan drar in min ersättning. Men vad hade hänt om man var för sjuk för att orkade bråka? Jag har varit på väg att ge upp många gånger.

Det är inte heller helt lätt att få varierande arbetsuppgifter på jobbet. Men stödet finns där, framför allt från kollegor.
– De peppar mig! Jag har också lärt mig någonting. Försök inte fånga något som trillar. Låt det gå sönder! Det är inte värt all den smärta, jobbet, tiden och frustrationen som jag gått igenom.