Måndag: Jobb 7–16. Inget larm. Övning på brandstationen 17–20. Lärde sig nya tankbilen och släcksystemet.

Tisdag: Jobb 7–16. Inget larm.

Onsdag: Jobb 7–16. Inget larm.

Torsdag: Jobb och matteprov. Inget larm. Övning på stationen 17–20. Lärde sig nya tankbilen och tränade på att klippa sönder bilar.

Fredag: Jobb 7–16. Inget larm.

Lördag: Inget larm.

Söndag: Klockan 10, veckans första och enda larm. Bil som kört i diket, krävdes inga större insatser, bärgningsbil kom. ”Jag fick faktiskt bara ett larm under veckan. Vilket i och för sig är bra”, säger Gustaf.

Måndag, vecka 6: Jobb 7–16 och utbildning med Julas insatsgrupp. Om något händer på arbetsplatsen ska de rycka ut innan räddningstjänsten kommer. De sex deltidsbrandmännen ingår, övriga har ett förflutet från räddningstjänst och ambulanssjukvård.