En vinnare i varje butiksprofil utsågs när Ica höll stämma i Globen nyligen. Ica Maxi Visby, Ica Nära Älvsjö, Ica Supermarket City Umeå och Ica Kvantum Vellinge vann. Hederpris gick till Ica Nära St Olof.

Handlaren på Ica Maxi Visby hoppades i tacktalet att vinsten skulle firas med flaggor på ringmuren och att öns kyrkor skulle ringa i klockorna. Så blev det inte.
– Men det ska firas. Vecka 24 ska vi ha en personaldag. Vad vi ska göra blir en överraskning, säger Wiola Öst, fackklubbens ordförande och kassaledare i butiken.

Priset bygger på NKI (Nöjd Kund Index)-undersökningar. Wiola Öst var inte med på själva prisgalan, hon jobbade, men är inte så överraskad över vinsten.
– De åtta år vi har haft öppet har vi haft utbildningsdagar om kundbemötande och service. Vi tänker Mount Everest, hur vi ska komma upp till toppen tillsammans. Sen har vi bra sammanhållning, har roligt ihop, skrattar mycket och det smittar av sig på kunderna. Det är inget man kan lära ut.