I ditt första avsnitt beskriver du dig själv som en ”otrolig romantiker”, förklara närmare!
– Det är otroligt oklart. Jag är charmig i grund och botten, men i tv får man inte se så mycket av det. Vi tävlar i par, och tv ville givetvis få igång lustarna, men så blev det inte. Det är inte uppbyggt för kärlek när man luktar illa och är hungrig på en öde ö. Det är lättare att hitta kärleken på jobbet tror jag.

Är du den stora snackisen på H&M-lagret nu?
– Alla engagerar sig och jag sitter inte lugn i fikarummet längre. De kommer med pikar om det gått dåligt eller positivt om det gått bra. Även på stan. Jag jobbade i butik innan och har man jobbat i butik i en småstad och varit med i en dokusåpa sticker man ut väldigt mycket.

Jag hörde att du blev headhuntad till Robinson?
– Jag stod i H&M-kassan och var skön när det kom in en tjej som jobbade med casting. Hon frågade om jag ville komma till Stockholm på intervju. Några månader senare var jag med i programmet. Det kan ge mycket att stå i en kassa.

Vad är planerna nu?
– Jag är tillsvidareanställd på lagret och just nu står jag och paketerar kläder i lådor. Att jobba i butik och lager är helt olika världar. I butik har du obekväma arbetstider och är supersocial. Här jobbar du 7-16 och är instängd. Det är bra att göra båda delarna för att få koll på vad handeln handlar om.

Robinson spelades in på en ö i Kambodja under fem veckor i vintras? Kunde du vara borta från jobbet?
– De enda som fick veta vad jag skulle göra var min familj och chefen. Till kollegor och vänner sa jag att jag skulle åka till Australien och jobba på H&M. Programmet pågår till mitten av juni och till dess är allt väldigt sekretessbelagt, men jag kan säga att jag är med väldigt länge.
– Morsan är mitt största fan. Hon spelar in programmet och tar kort på tv:n. Vi har följt Robinson tillsammans genom alla år. När min pappa gick bort betydde programmet ännu mer för oss.

Fakta

I Robinson – love edition blir deltagarna strandsatta på en öde ö och delas upp i två lag. De måste hitta lojala medspelare för att gå vidare och ett av paren står till slut som segrare.

Alla deltagare är singlar.

Visas på kanal 7, tisdag-torsdag kl 21.