Visste du att det är en lagerarbetare på Martin & Servera i Norrköping som är Ravi? Ravi i ATG-reklamen som peppar den amerikanska minihästen Vinnie som drömmer om att bli världens bästa travhäst.
– Jag trodde inte responsen skulle bli så stor som den blivit. Många på jobbet vill ta kort. Vissa kallar mig Ravi. När jag går på stan kommer random folk fram och vill ha autograf. Det är häftigt, men ovant, säger David Zingmark, mannen bakom Ravi.

Filminspelningarna är något han gör vid sidan av lagerjobbet.
– De var inte jättepositiva precis i början, det kom lite hastigt att jag skulle ta ledigt och åka iväg. Men nu när de ser vad som blivit tycker de att det är jättekul.

David Zingmark har varit Ravi i ett år och sex filmer så det har inte blivit så många bortfall ändå.

Han hade ingen skådiserfarenhet utan fick uppdraget rätt slumpartat. En gammal kompis rekommenderade honom för filmteamet i ett desperat läge veckan innan inspelningsstart.
– De ville ha en 20-30-åring från Indien eller Sri Lanka med östgötsk dialekt. Jag provfilmade och de gillade att jag var mig själv. Jag spelade inte.

I reklamfilmerna får vi följa Ravi och Vinnie som möts när Vinnie är nere i en svacka. Ravi äger en indisk restaurang och videouthyrning. Vinnie får börja jobba där och tillsammans kämpar de för att nå sina drömmar.
– Ravi har inte haft någon jättenära vän, men med Vinnie klickade det. Även privat har jag fått en väldigt go kontakt med honom. Första gångerna spelade jag mot ett djur. Nu känns det som en kompis.
– Tanken är att Vinnie ska bli större än Ica-Stig. Han är den stora stjärnan, men jag får hjälpa honom att nå sina mål.

Kolla in Vinnie och Ravi på You Tube!