Festivalen i Slottsskogen har växt i popularitet och över 30 000 besökare per dag väntas i helgen inta parken på västkusten. Det märks på Hemköp Nordenskiöldsgatan som ligger nära området. 30-åriga Emma Littorin ska jobba festivaldagarna. Hon har gjort det i några år nu.
– För något år sedan sålde de bara vegetariskt på festivalområdet. Då skulle alla in och köpa kött. En annan grej som brukar märkas är att kortterminalerna blir överbelastade och att kontanterna fort tar slut. Alla vill ta ut pengar. Annars går det åt mycket dricka och picknick-mat.

Hon uppskattar speciellt den bra stämningen som sprids till butiken.
– Alla är på gott humör, glada och väldigt trevliga. Det brukar vara roligt att jobba.

Själv gillar hon musik, men inte att gå på festival. Då jobbar hon hellre. 
– Någon gång har en artist varit inne och handlat. Men jag minns inte några namn, jag är inte så intresserad, säger Emma Littorin.