Hur känns det här?
– 
Jag blev görglad! Det känns lite overkligt, jag hade inte förstått att det här är en ganska stor tävling. 

I juryns motivering står det att du skapar nyfikenhet och ”vill ha-känsla” hos dina kunder. Vad betyder det?
– 
Det handlar nog om att jag brinner för det jag gör. Jag tycker om att förklara. Det är ju ingen vits att någon köper en hudkräm som inte funkar och bara blir stående i badrumsskåpet. Jag vill att kunden ska känna att den får precis det den behöver.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– 
Kundkontakten. Bara häromdagen fick jag en kram av en kund. Spontant, innan hon gick. Det händer ganska ofta. Många kommer tillbaka och berättar att de är nöjda med det de köpte.

Vad har du för bakgrund?
– Jag gick ut Hantverksprogrammet personlig stil och design på Angeredgymnasiet 2005. Har jobbat i hudvårdsbranschen sedan dess. Började på Body Shop i Lidköping för ett och ett halvt år sedan då jag och familjen flyttade hit från Göteborg. Jag jobbar cirka 75 procent, 28 till 30 timmar i veckan. 

Vad händer om det är ditt namn de ropar upp som vinnare på galan den 15 maj?
– 
Alltså man blir så hedrad bara att ha kommit så här långt. Nomineringen är ett kvitto på att det man gör varje dag har ett värde. Men om jag vinner, oj. Det har jag knappt tänkt på, men jag ska nog ha en ny klänning på mig, i fall att.