”Gillar du att arbeta under högt tempo, under extrema förhållanden? Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? … Bland arbetsuppgifterna förekommer tunga lyft och sortering under högt tempo med extremt låg tillåten felmarginal.”

 

”Vi letar efter hungriga, nyfikna och snabblärda killar och tjejer med en vilja för att jobba och leverera resultat. Fullgjord värnpliktsutbildning är starkt meriterande eftersom arbetet är fysiskt och psykiskt krävande.”

 

”Arbetet mäts individuellt och du ska vilja drivas av att plocka än mer, och tävla mot dig själv och internt i gruppen. Du som söker ser arbetets upplägg som en rolig utmaning snarare än ett stressande moment.”

 

”Arbetsuppgifterna är många gånger tunga och innebär både tunga lyft samt monotona arbetsmoment.” … Vidare vill vi att du ska vara ambitiös, flexibel, arbetsvillig och trivas bra med ett högt arbetstempo.”

 

”Formell kompetens: Fysiskt starka personer som trivs med att arbeta monotont. Utdrag ur belastningsregistret.”

 

”Du ska vara noggrann, pålitlig och effektiv. Du gillar att arbeta med kroppen och ha ett fysiskt tungt arbete.”

 

”Erfarenhet av lagermiljö är önskvärt men framför allt söker vi en kille eller tjej som är driven eftersom det är högt tempo på lagret. … Som person är du lyhörd, lagspelare, stresstålig och har god fysik.”

 

”Det är ett arbete som stundtals kan vara fysiskt tungt och stressigt.”

 

”Du har god fysik då jobbet ibland är fysiskt krävande.”

 

”Som person är du inte rädd för att ta i och trivs med ett fysiskt arbete.”