Grattis! Hur gick detta till?

– Åhléns anordnar varje år olika säljtävlingar. Sedan vi öppnade för sex år sedan har vi hela tiden legat i toppen. Nu har vi haft den högsta omsättningen i landet och vi ökar även mest. Vi har faktiskt vunnit alla deltävlingar 2018. Innan årsskiftet vann vi i Norrland, och nu var vår chef på regionsmötet för hela landet där vi även tog hem den här weekendresan. Det är fantastiskt, lilla Piteå slår alla!

Det är fantastiskt, lilla Piteå slår alla!

Varför är ni så bra?

– Det är samma gäng som startade upp varuhuset som jobbar nu. Vi är väldigt måna om butiken, har en bra åldersfördelning och vi kompletterar varandra. Vi skrattar och har roligt! Det smittar av sig på kunderna.

– Vi vann faktiskt det här priset för något år sedan. Men då fick vi åka på spa sex mil till Skellefteå. Det här är lite bättre, haha!

Vad ska ni göra i London?

– Vi har inte fått veta riktigt än. Någon grej är förbokad. Sen har vi såklart en del fri tid. Jag har aldrig varit i London innan så jag ser fram emot att upptäcka staden. Det låter som att vi ska få åka i maj någon gång.

10 000 i fickpengar är inte fy skam det heller. Vad ska ni göra med kosingen?

– Det blir till att leva på! God mat och någon aktivitet tänker vi.

Alla tio ordinarie ska med. Hur löser Åhléns bemanningen när ni är borta?

– Det kommer att täckas upp med folk från andra närliggande varuhus. Sen får vår extrapersonal komma in och jobba. Eftersom de inte får följa med så har vi haft ett privat jippo med dem också. De har varit med och kämpat lika mycket som oss.