Jonathan Ledell, 22 år, är en av dem som jobbat i butiken sedan den öppnade i november 2006.
– Att butiken ska stänga har väl inte gått in på alla håll än, så länge man jobbar kvar sätter det sig inte. Själv kommer jag att börja plugga till hösten, någon form av ekonomi. Så för min del känns läget inte så stressande.
Uppsägningstiden är en eller två månader för de anställda eftersom butiken bara haft öppet i drygt två år. Uppsägningstiden räknas från 12 januari, Zara gick inte med på fackets förslag att den skulle räknas från stängningsdagen.
Anledningen till stängningen är att butikens försäljning svajat och nu kunde man inte hålla ut längre.
– När butiken öppnade var det bra många fler anställda än nu, så de har tightat åt redan innan. Men vi har inte haft några uppsägningsförhandlingar förrän nu, så det tyder på att till exempel många provanställningar upphört, säger Handels ombudsman i Sundsvall Mikael Persson.
– Vi har otroligt mycket varsel och uppsägningsförhandlingar just nu. Det är tufft som fan.