Vill vi ha ett samhälle där den sjuke ska betala för sin egen vård, där människor får avstå från livsnödvändiga operationer av ekonomiska skäl?

Denna reform är på väg med stormsteg till Sverige. När Reinfeldt och Borg vill sälja ut vår välfärd till riskkapitalbolag som i stället för att investera i vården plockar ut miljardbelopp i vinster på våra sjuka blir det inte lätt att vara fattig.

Men den hungriga vargen jagar väl bäst? Eller? Detta ska vara en morot för människor att ta sig ur sin misären och bli entreprenörer. Det är väl ett val att vara fattig och sjuk?

Det går snabbare att riva vårt välfärdssamhälle än att bygga upp det. Gör någonting åt detta innan det är försent. Vi kan inte acceptera att de som har kapital gör vinster på vår bekostnad, ta ställning!

Upp till Kamp!

Arbetarklassen