Vem är du?
– Jag är 35 år, gift med en man som jobbar inom livsmedelsbranschen. Han jobbar med kycklingar. Vi bor i Borgholm på Öland. Tyvärr har jag blivit arbetslös. Jag jobbade tidigare på Netto här i Borgholm, men när två personer kom tillbaka från sina föräldraledigheter fanns det inga timmar kvar till mig. Jag har tidigare jobbat på café, men trivs bäst inom butik och handel. Då kan man småprata med kunder, hjälpa till och sitta i kassan. På fritiden rör jag mycket på mig, tar promenader. Jag broderar, syr och stickar också.

Hur hittade du oss?
– Jag såg i tidningen Handelsnytt att ni hade en Facebook-sida också. Jag tänkte att det var bra att gå in och få ta del av nyheter och så. Jag är inne på Facebook varje dag. Jag läser om vad vänner gör och så läser jag Handelsnytts nyheter.

Något du vill läsa mer om?
– Jag tycker att det är en bra blandning av nyheter och roliga saker så nej inte vad jag kan komma på.

Vill du också gilla oss och få våra nyheter i ditt fb-flöde? www.facebook.com/tidningenhandelsnytt är adressen.