Okej, då ska vi se. Ris, storpack, streckkoden vänd nedåt. Tre liter mjölk, streckkoden vänd uppåt. Ett sexpack lättöl, streckkoden vänd åt sidan. Kom igen nu då, you can do this, nästa sätter du. Kattsand, 5 kg, streckkoden vänd mot mig. Perfekt.

15 liter blomjord och ett flak cola

Jaha, nästa. Två påsar chips och veckans tv-bilaga först. 15 liter blomjord och ett flak cola, streckkoderna mot mig. En enkelbiljett till Krossköping, tack! Tre olika sorters paprika i en fruktpåse, dubbelknut. Toppen. ”Måste du pilla på dem? Jag ska faktiskt äta det där.” 187 kronor välkommen åter. ”Hallå! Nu har mina chips klämts och min tidning är förstörd och har du en ny påse till paprikorna!”

Fem inbundna böcker från bokrean

Jaha, hur var det här då? Fem inbundna böcker från bokrean, staplade på varandra, samtliga streckkoder nedåt, fyra kläm­misar slängda ovanpå. Två auberginer och sju äpplen i en frukt­påse, styckpris på auberginer och kilopris på äpplen. Fantastiskt.

Hejdå handleder

Haha, här kommer alltså en som bara häller varorna på bandet direkt ur korgen hahaha hejdå handleder ses aldrig mer för ni är döda. Begravning på tisdag. Enkel ceremoni, mazariner och kaffe. ”Här vilar Helenes handleder. Ärofyllt tjänande mellan 2014–2022. (Se gravplatser längre ner i gången för axlar, nacke, rygg och värdighet).”

Det lutande färskvarutornet i Pisa

Där trillade dina kvisttomater av bandet och rakt ner i min papperskorg ja. Inget konstigt med det eftersom du i princip använt dem som duplo och byggt det ­lutande färskvarutornet i Pisa. Progressiv konst. Verk­ligen. Hoppas det ska smaka med papperskorgs­tomater ring inte och berätta hur det var.

Aldrig i livet

Och här. Här har vi vinnaren, mina damer och herrar. Här kommer det en korg åkande på bandet. En korg, i all sin prakt, fylld till brädden med varor. Aldrig i livet. Hej och välkommen otroligt trevligt att du valt just vår butik jag heter Helene och kommer att vara din kassörska i dag. Lasta upp dina jävla varor själv!

Andas. An-das.

Åh herregud – stoppa pressarna Jesus är kommen. Två Proviva, streckkoden vänd rätt. Andas. Bregott, rostbröd och två burkar tonfisk, placerade efter varandra, samtliga streckkoder rättvända. An-das. En bukett tulpaner och nya numret av Svensk Damtidning, sist på bandet, streck­koderna vända rätt. Agneta, jag behöver en hjärtstartare till kassa 6.