Svar på insändaren från signaturen pensionär.

Handels avd 33 har en pensionärsklubb, det är ett härligt gäng före detta Handelsanställda i Luleå som samlas några gånger per år och gör olika saker tillsammans. Till exempel har de en årlig sammankomst varje höst då de äter surströmming.

”Bjud pensionärer på nostalgifika”

Insändare

Utöver denna sammankomst träffas de och fikar och gör studiebesök.
Vi besöker ibland deras träffar för att säga några ord eller bara skicka en hälsning från oss alla på avdelningen.

Våra pensionärsmedlemmar är jätteviktiga för oss, de har en gång hjälpt till med att forma våra arbetsplatser och hjälpt till med de arbetsmiljöfrågor som behövde hanteras på olika sätt. Både som förtroendevalda och medlemmar. Vi är även glada att kunna ge ett verksamhetsbidrag varje år till pensionärernas aktiviteter, så att de kan fortsätta träffas och umgås och vi får fortsätta träffa detta härliga gäng då och då.