Klockan 15 i eftermiddag har medlaren Ralf Larsson kallat Handels och klädkedjan Noa Noa till medling. Magnus Möller, ansvarig ombudsman på Handels i Malmö, säger att han inte har några förväntningar.
– Jag går dit förutsättningslöst. Företaget har varit rätt tydligt med att de inte vill teckna kollektivavtal, men jag hoppas att de har en annan infallsvinkel nu. Vår målsättning är att vi ska ha ett avtal undertecknat, säger Magnus Möller.

Arbetsgivaren har inte kunnat nås för en kommentar.

Det var i förra veckan som Handels varslade klädbutiken Noa Noa i Malmö om strejk om de inte tecknar kollektivavtal. Om inget avtal skrivs under bryter strejk ut på torsdag 23 april. Strejkvarslet gäller bara Malmöbutiken, men ett kollektivavtal skulle komma att gälla på alla Noa Noa i Sverige. Företaget har elva butiker i Sverige, borträknat franchisebutikerna vilka inte kommer att omfattas av ett kollektivavtal mellan Handels och Noa Noa.

Läs tidigare artikel