Vi ska träffas på avdelningen tillsammans med medlemmar från Hotell- och restaurang och Transport. Det brukar inte komma så många, 25 stycken kanske. Vi pratar lite, äter korv och fikar.

Blir det ett tåg?

Jo, sedan knallar vi ner till stora torget och samlas med alla de andra som ska gå. Vi går dels runt i centrum och sedan ut till Museumparken där Margot Wallström är talare. Det blir ju mindre och mindre folk varje år men vi hoppas att Margot ska dra folk.

Behövs 1 maj-firandet fortfarande?

Jag tycker att det är jätteviktigt att vi står upp för arbetarna. Speciellt nu i år tycker vi ju att vi ska byta regering. Nu när jag är ute som uppsökare och pratar med folk hör man ju mycket. Sjuka som ska slåss om jobben med friska. Och a-kassan. Många säger ju att de gick ur facket när regeringen höjde avgiften till a-kassan så mycket efter förra valet. Det är inte vettigt att det har blivit så här.