På senare tid har det blivit mer legitimt att hata Sverigedemokrater. Det är ju inte konstigt att SD har problem med politiker som ger upp och kastar in handduken. Vilket en del sen är väldigt snabba med att mena på skulle va ett misslyckande från Sverigedemokraternas sida. Jag vågar inte ens berätta för min egen familj att jag röstar på SD och ännu mindre bli politiker, är det såhär vi vill ha det?

Det finns en sida i samhället som jobbar med att skrämma Sverigedemokrater, hot om konsekvenser, sparken från jobbet eller utesluten ur facket med mera. En annan taktik är att försöka förlöjliga oss som röstar på Sverigedemokraterna, förminska oss och göra oss till sämre människor. Enligt dessa är man både nazist, rasist, arbetslös, lågutbildad, inskränkt och galen, listan kan göras lång. Hur kan man va så fördomsfull så man drar alla över en kant?

När man använder detta som skällsord för att kasta på Sverigedemokrater undrar man. Är arbetslösa mindre värda? Är det fult att va lågutbildad? Hur det är positivt för arbetslösa/lågutbildade människors kanske redan dåliga självkänsla? Man stampar på folk som redan ligger.

Själv vill jag inte bli hatad, jag hatar inte heller någon tillbaka. Det kan väl endast va bra om folk engagerar sig i politik och röstar på det som man tror är bäst för Sverige och svenska folket?
Varför ska man skrämma och förlöjliga folk så ingen ska våga rösta på SD, har man lyckats då? Att man försöker utesluta folk ur facket som engagerat sig politiskt är ju direkt skrämmande. Jag tycker många borde se över sin människosyn och tänka efter om man verkligen tycker att alla är lika mycket värda eller om det är en sanning med modifikation.

Vänliga hälsningar
Medlem i Handels och Sverigedemokrat