Jenny SetterholmJenny Setterholm, 36 år, Ica Supermarket Ettan Västerås:
– Senaste personalfesten var för två år sedan. Nu har man gått och väntat och väntat, och vi ska ha fest i mitten av november, innan julruschen. Vad vi ska göra är fortfarande hemligt, men en gång hade vi temat hattar och en annan gång var vi i ett vikingahus.
Mest uppskattat är när vi hyr en lokal och några från butiken är festkommittén. Vi har inga riktiga suparfester, men blir bjudna på allt.

Tamara StancicTamara Stancic, 27 år, JC Malmö:
Vi har få personalfester, pengar ska sparas hela tiden. Julfest har vi haft hemma hos en av cheferna. Det var riktigt trevligt, men det är inte en bokad middag, show och ut och röja längre. Det hade varit kul att jobba på en myndighet.
Vi har några partyeldsjälar som drar ihop en after work ibland.

Marie BarthelssonMarie Barthelsson, 50 år, Ikea Karlstad:
Vi har kickoff ett par gånger per år med god mat och underhållning, som vi själva står för. Antingen är vi i varuhuset efter stängning eller i en lokal. Vi har haft danstävling, tävling i att montera en pall och musikbingo.
Jultid har vi julklappar, gröt, skinksmörgås och glögg, och vi sätter ihop ett julspel. Jag har spelat ett bräkande får i julkrubban och Trötter i de sju dvärgarna.

Karina NilssonKarina Nilsson, 45 år, ABF Boden:
Vårt ABF-distrikt är utspritt över 13 kommuner, så vi har långt till våra arbetskamrater. När vi har personaldagar kan vi passa på att ta en ostbricka på kvällen, och sen plockar någon upp gitarren.
Här på lokalkontoret i Boden är vi fem som jobbar. Vi har haft knytkalas på lunchen och gått på teater. ABF betalar ibland, ibland gör vi det själva.

Ulf JohnssonUlf Johnsson, 29 år, H&M onlinelager Borås:
För några år sedan hade vi fest när vi firade 30 år, men det handlade inte om miljonbelopp. Julfest var det en herrans massa år sedan vi hade. Två gånger om året har vi bowling. Alkohol bjuds det inte på.
Det vore underbart med mer företagsevenemang. Man upplever att man får något tillbaka av jobbet.

Tävling!

Skicka in en festbild

Skicka in bilder eller skriv om något kul från en personalfest! Någons outfit, en aktivitet, kollegans dansmoves? Passa på om ni har julfest!

Vi ser fram emot era bidrag senast 7 januari. Skicka till linnea.klint@handelsnytt.se eller 070-379 77 55.

Vinnaren får tårta till fikat på jobbet.