Under en trappa, precis bredvid postutlämningen inredde man ett provrum med spegar, krok och lås i samband med att butiken blev postombud i början av juni. Kunder som hämtar ut kläder de köpt över nätet kan prova dem direkt. Ser de knasiga ut kan de skickas tillbaka med en gång.
– Jag tycker det är en ganska rolig grej. Vi i personalen agerar låsöppnare till provrummet, säger Carina Widman som jobbar i paketutlämningen.
På butikens Facebook-sida utlovas att hela kassalinjen ställer upp som smakråd?
– Omöjliga är vi aldrig, så det skulle vi kunna ställa upp på. Jag är ruskigt ärlig, så vill du ha mitt råd säger jag som jag tycker.
 
Carina Widman tycker att det är kul att jobba i en butik som ligger lite ”outside”, sju mil utanför Stockholm, men ändå är framåt när det gäller nya idéer. Innan användes rummet mest som skräputrymme, så det har inte snott utrymme från personalen. Och hon är inte rädd att provrummet ska öka stressen på jobbet. Det innebär mest att hon får trycka på en knapp så att dörren låses upp. Ett städbolag sköter rengöringen.

Även Ica-handlaren Magnus Aronsson gör tummen upp. Det handlar både om service till kunderna och snabbare paketomsättning för butiken.
– Vi har dagligen besök där. Det är en sån enkel grej att göra. Ett rum med vita väggar, speglar och lampa. Men gladast är jag nog över att vi fått bort skräputrymmet, säger han.