Stockholm

Firandet börjar med öppet hus på Handelsavdelningens kontor kl 11.00 på Upplandsgatan. Senare under dagen ansluter man sig till Socialdemokraternas demonstrationståg som avgår från Humlegården till Norra Bantorget kl 14.00. Väl på Norra Bantorget agerar LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson huvudnummer.  

På plats finns även hoppborg och karusell, en rad fackförbundsavdelningar, SSU (som fyller 100 år) samt S-kvinnors loppmarknad.

Östersund

Demonstrationståget går från Österängsparken till Stortorget kl 14.00. Talar gör barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér. Fika och underhållning utlovas.

Åre

1 maj-firande anordnas vid Fjällsätra-hotellet i Undersåker strax utanför Åre. Huvudtalare är regionrådet Ann-Marie Johansson. Simon Sätherberg står för musikunderhållning. Arrangemanget börjar 9.30 med frukost.

Sundsvall

Traditionsenligt tåg från Folkets Hus ner till Stora torget. Parollerna är hyvling, allmän visstid och välfärdsfrågor. Arrangerar gör Handels tillsammans med Kommunal och Socialdemokraterna. Talare: Inrikesminister Anders Ygeman. Kolla med lokalt aktiva för exakta tider.

Göteborg

Börjar med plakatmålardag onsdag 26 april kl 17.00 på Handels avdelning. Temat är hyvling. På 1 maj samlas Handels tillsammans med andra fackförbund på Olof Palmes plats från kl 12.00. Hoppborg, fiskdamm, ansiktsmålning. 15.30 går tåget till Götaplatsen. Kommunals ordförande Tobias Baudin håller i mikrofonen.

Umeå

Samlas kl 12.00 vid Döbelns park. 12.40 går tåget mot Rennmarkstorget. Huvudtalare är Handels ordförande Susanna Gideonsson. Efterår bjuds det på fika på Pub Freja vid Umeås Folkets Hus.

Under dagen håller Susanna Gideonsson två till tal i Umeå, vid Ålidhems centrum (10.15), samt vid kommunkontoret i Hörnefors (16.00).

Malmö

1 maj-tåget i Malmö startar på Södergatan, mellan Stortorget och Gustav Adolfs torg. Samling kl 13.30. Tåget går mot Folkets Park kl 14.00. Väl i Folkets Park predikar ingen mindre än statsminister Stefan Löfven.