Det är inte Albin Gustafssons första tatuering. Två stiliserade fåglar sitter nu på insidan av underarmen. Men det är inte vilka fåglar som helst utan loggan till inredningsföretaget Nordic Nest. Albins arbetsgivare sedan sju år tillbaka.

– Det är många som har tyckt att det är konstigt att tatuera in en företagslogga men för mig betyder det mer än så. Det står för något familjärt och varmt. Det är en väldigt bra arbetsgivare, säger Albin Gustafsson som jobbar som avdelningschef på lagret.

Vd:n gjorde första tatueringen

Det började som ett skämt på en after work, men sedan tog chefen dit Kalmars bästa tatuerare, enligt Albin. Vd:n Bank Bergström var först ut och sedan följde ett 15-tal anställda efter. Tatueraren hann dock inte med alla som ville så han kommer tillbaka idag igen.

– Det jobbar runt 500 personer på lagret nu under högsäsong men de flesta som tatuerat sig har jobbat här länge. Jag tror att det är för att många trivs bra här.

Nordic Nest Startades 2002 som Designonline och har sedan bytt namn.