Tårtkalas för kollegor och kunder utbröt på Willys i Söderköping på tisdagen. Hemmets Journals chefredaktör Håkan Ström delade ut prischecken till Caroline Willnäs, som fick flest röster i veckotidningens tävling, som Handelsnytt skrev om i oktober.

– Jag är så tacksam! Jättemånga kunder har kommit fram och sagt att de röstat på mig. Det har varit svårt att hålla masken när de frågat hur det gått, säger Caroline som fått stränga order att hålla tyst om hemligheten i flera veckor.

TV: Caroline är kassörskan som ser varje kund

Profilen

Caroline Willnäs förmåga att se varje kund och få dem på gott humör lyftes fram när hon nominerades till priset. Prissumman på 50 000 kronor ska gå till två ändamål som hon tänkt ut sedan länge: en fest för kompisarna på jobbet, och en resa tillsammans med familjen.

– Mina tre barn mellan ett och elva år har aldrig varit utomlands. Det ska bli skönt att åka till något riktigt varmt och soligt ställe!

Video från YouTube

Genom att börja spela videon godkänner du YouTubes dataskydsspolicy.