I hård konkurrens prisades på tordagkvällen Handelsnytts krönikör Kalle Jungell för sina pricksäkra och underhållande videokrönikor och Handelsnytts reporter Lisa Berthelson för bästa berättande text, för reportaget om Tobias, som drack ihjäl sig framför sina chefer. Det är Fackförbundspressen som varje år uppmärksammar enastående journalistiska insatser inom organisationspressen från LO, Saco och TCO.

Så här säger Lisa om sin vinst.

– Det känns fantastiskt att ha fått förtroendet att berätta den här komplexa och viktiga historien. Jag vill tacka Mikael, Anna , Kamil och Henry som hade modet att berätta. Att reportaget vann pris är helt deras förtjänst.

Kalle Jungell kommenterar sin vinst så här.

– Det känns jättekul att mina filmer uppskattas. Jag hoppas ju att folk ska känna igen sig.

Här nere kan ni läsa och se vinnarna.