Berättelsen om Nathalie som våldtogs av sin tatuerare och sedan tvingades att jobba på Hemköp dagen efter har spridits över hela landet. Andra medier har skrivit om avslöjandet och på sociala medier rasar läsarna över hur Nathalie blivit behandlad av sin arbetsgivare.

Här har vi samlat några av reaktionerna.

Så här kommenterar Lovisa artikeln på Handelsnytts sajt:

”Det gör så ont att läsa. Jag känner igen mig så mycket, då liknande har även hänt mig. Jag blev utsatt för ett övergrepp av en nära kollega till mig, jag berättade för mina chefer som satte mig och min förövare ensamma i konferensrummet. Bad oss prata ut och reda ut det här, förväntades att jobba på som vanligt. Dom ville att jag skulle hålla tyst om vad som hänt. Jag försökte jobba, men sa upp mig senare. Idag, efter många år med psykisk ohälsa och sjukskrivning väntar jag på min traumabehandling. Mina arbetskollegor och chefer har nästan gjort mig mer skada än själva övergreppet.”