Daniel Juter
Daniel Juter, 26 år butikssäljare, Cubus, Stockholm.

Vår chef är världens bästa på att lägga semesterscheman, så jag fick precis som jag ville, fyra veckor lite utspridda över sommaren.

Jag har matchat in ledigheten med min familj i Skåne och dessutom ska jag besöka Sweden Rock i Sölvesborg tillsammans med min bästa polare från barndomen. För mig är det sommarens stora grej, jag har varit där massor med gånger, men nu var det ett par år sedan.

Bild: Privat.

Lisa Le.
Lisa Le, 30 år butikssäljare, Granit, Stockholm.

Jag ska vara ledig i fyra veckor, de två sista i juli och de två första i augusti. Jag brukar alltid välja de veckorna. Många vill ha tidig semester, men faktum är att vädret brukar vara bättre mot slutet av sommaren och dessutom är det varmare i vattnet.

Jag har inte jättemånga planer. Det blir nog ett varv hem till Hälsingland och kanske en roadtrip till Norge med mina vänner. Då ska vi vandra i naturen, bada, tälta och sola och bara ha det skönt tillsammans.

Bild: Privat

Sebastian Lager
Sebastian Lager, 20 år säljare, Synsam, Stockholm och mittfältare i IFK Stocksund i division 1:

Jag fick fyra veckors semester från vecka 26 precis som jag ville. Jag jobbar deltid eftersom jag är fotbollsspelare i IFK Stocksund och från fotbollen är jag ledig i två veckor.

Då ska jag träffa min släkt i Florens och njuta av livet där. I övrigt ska jag hänga med mina kompisar och hålla i gång
kroppen med löpträning och se till att touchen finns kvar.

Bild: Privat