I ett tv-klipp inför premiären sa du att Paradise Hotel skulle bli det största i ditt liv, att du skulle festa, ligga, pranka och flippa totalt. Hur blev det?
– Jag gick in i programmet utan spärrar och älskade det. Alla människor, gratis dricka, gratis mat och jättefint hotell. Det var verkligen lyxlivet.
– Vi hade inspelningen under två månader i somras. Alla är hemma nu och eftersom serien visas till december måste vi hålla vinnaren hemlig. Jag åkte ut i gårdagens program. Det var sjukt jobbigt.

Hur är det att byta lyxhotellet mot mejeridisken?
– Jag kan faktiskt inte jobba nu, folk kommer fram och tar bilder hela tiden. Vissa har gått runt till alla Willys i hela Jönköping och frågat var jag jobbar. Så jag kommer vara ledig och åka på olika bar-gig, klubbar och evenemang. Plus att jag har min fotboll. Sen får vi se.

Vad gillar du uppmärksamheten?
– Det positiva överväger. Alla människor som stöttar och säger att jag är en härlig människa, rolig att titta på och ser bra ut. På Twitter, Facebook och så där. Det är bara några få som skriver att jag gör bort mig, är en skam och IQ-befriad. Några arbetskamrater är avundsjuka över att jag får publicitet, men de flesta tycker det är skitkul.

Utseendefixering, sex i tv, unkna könsroller och sprit i överflöd. Vad tycker du om kritiken mot Paradise Hotel?
– Jag har valt att inte läsa den. Jag tycker själv inte att Paradise Hotel är världens bästa program, och det är inte så att jag är jättestolt över att ha haft sex i tv. Men jag är jätteglad att jag var med. Det är ett sätt att visa upp sig och jag vill inte vara en vanlig kille som jobbar 7-16. Genom programmet har jag lärt känna mig själv och det har gett mig självförtroende.

Hittade du kärleken?
– Nej, det skulle jag inte säga, men vänner för livet.

Läs Carls blogg!

Fakta

Paradise Hotel

I Paradise Hotel checkar tio singlar in på lyxhotell vid Mexikos stillahavskust. Programmet går ut på att de ska bilda par. Den som blir ensam kvar i slutet av veckan åker ut. Vinnaren får en halv miljon kronor.

Sänds mån-ons 22.00 i TV3.

Programmet utsågs till Årets dokusåpa på Kristallen-galan.