Tanken är att kunderna till exempel ska kunna få brudbuketten fixad samtidigt som de får bröllopsfrisyren.

Hur fick ni idén till Cut ’n Flower?

– Min kompis och numera partner har haft frisersalong i sju år och kände i våras att det var dags för något nytt. Hon hade haft mig i åtanke länge och funderat på att kombinera blommor och frisör. Jag blev jätteglad när hon frågade. Det här känns jätteroligt.

Varför kombinerar ni blommor och hår?

– När vi kombinerar blommorna med friseringen kan vi hjälpa varandra med kunderna och få kunder av varandra. Inredning, blommor, utseende och hår går ändå hand i hand. Är man intresserad av det ena gillar man ofta även det andra.

Hur har det varit att starta eget företag?

– Mia är ju rutinerad företagare. Det har varit otroligt värdefullt för mig. Sedan är jag uppvuxen i en familj av egenföretagare. Både mina föräldrar och mormor och morfar har haft egen butik. Det är en gammal dröm som går i uppfyllelse att starta mitt eget. Nu flyttar möblerna från mormors och morfars butik in i ljuset igen hos oss.

Vad vill du säga till de som blir sugna på att göra som ni?

– Prova! Det viktigaste är att man vet att man fungerar tillsammans med sin blivande kollega. Det gör verkligen vi. Vi är så lika och har känt varandra i tio år. Det skulle vara jätteroligt om det kom fler butiker med samma koncept: två företag under samma tak som jobbar som en helhet.