KUDDMYSTERIET🔎

”Upptäckte för några år sedan att någon gömde alla av en viss sorts kuddar längst ned i en binge. Gång på gång fick jag gräva fram dem.

Förstod ju att det är nån som ville ”lägga undan” till senare. Efter ett tag var det en massa gardiner i samma tyg som gömdes bakom andra gardiner i hyllan, kanske åtta förpackningar och jag tog fram, gång på gång.

Detta pågick i några månader, vill jag minnas. Började nästan undra om det spökade?🥴Så en morgon när jag städade i hyllan kom en kund på väg in mellan skeppen men tvärvände och fortsatte när han upptäckte mig. 

Då fattade jag vem det var, en kund som var in varje morgon och köpte gårdagens bröd billigt och plastade in var och ett i två plastpåsar och som i övrigt gav en oärlig magkänsla.

Fick höra att han var portad i butiken i grannstaden och blev det kort därefter även hos oss. 🛒

Visst har det hänt ännu knäppare grejer men för äckliga för tryck. 🙈”

/M

Vad är det knäppaste du har varit med om på jobbet?

Vad är det knäppaste, roligaste eller finaste du varit med om på jobbet? Nu samlar vi läsarnas berättelser från handeln. Hör av dig med din historia till anni.alm@handelsnytt.se